PLEISTERWERKEN KURT

OVER ONS

ONS PLAFONNERINGSBEDRIJF

Bovenal willen we individuen en professionals helpen om hun project te realiseren. Door middel van een werk dat wordt ondersteund door experts, willen we tegemoet komen aan uw behoeften op het gebied van renovaties, reparaties en cementering. Onze scherpe kwaliteitscriteria garanderen een onberispelijk resultaat voor allerlei kleine klussen. De expertise en de professionaliteit van ons team helpen ons om ervoor te zorgen dat u plafonds- en muurwerken van kwaliteit krijgen. 

Afgezien van de uitmuntendheid waarop ons werk is gericht, zijn we ook sterk afhankelijk van de kwaliteit van de uitwisselingen die we hebben met individuen en professionals in relatie tot ons bedrijf. Zo blijven we beschikbaar voor al uw vragen en communiceren we maximaal met u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte of om een vraag over ons werk te stellen.

cimentage mur intérieur gistel

NEEM CONTACT OP MET ONS BEDRIJF

Via ons onderstaande formulier kunt u bijvoorbeeld uw gratis offerte aanvragen. U kunt ook aanvullende informatie vragen. We zorgen er altijd voor dat we u zo snel mogelijk antwoorden.

Neem contact met ons op van maandag tot zaterdag van 7.00 tot 19.00

Telefonisch : 0486 17 80 89

Ons adres
Pleisterwerken Kurt
Zevekotestraat 83a
8470 Gistel