PLAFONNERINGSBEDRIJF GISTEL

PLEISTERWERKEN KURT

Uw bedrijf actief Gistel, Oostende en omgeving

Specialist van alle kleine klussen

Gratis offerte
Zonder contractuele verplichting

Wilt u een plafonneringsbedrijf inhuren dat kwaliteitswerk biedt en uw project begrijpt? Wij zijn uw plafonneringsbedrijf Gistel ook actief in Oostende en omgeving.  

We hebben 21 jaar ervaring als stukadoors, ons bedrijf is gecertificeerd expert op dit gebied. Het heeft al verschillende kleine projecten gedaan met betrekking tot huizen, appartementen of voor reparaties in professionele gebouwen, evenals particuliere woningen. Onze prioriteit is om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen. Inderdaad, alleen duidelijke en effectieve communicatie zal ons toelaten om uw project beter te begrijpen. We kunnen u een persoonlijke service aanbieden die is aangepast aan uw verwachtingen. Ons plafonneringsbedrijf Oostende blijft daarom aandachtig en beschikbaar om zo goed mogelijk aan uw behoeften en verzoeken te voldoen.

ZEER COMPETITIEVE PRIJZEN

NIEUWBOUW

OUDE WONINGEN

HUIZEN EN APPARTEMENTEN

KLEINE KLUSSEN SPECIALIST

MET DE HAND OF MET MACHINES

PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

plafonneur Ostende

ONZE ERVARING TOT UW DIENST

We werken aan reparaties aan privéwoningen en werken met bedrijven en professionele kringen samen. Wij geven de voorkeur aan het realiseren van een goed stuk werk om een perfect resultaat te bereiken, en dit, net zo snel als kwalitatief. Ons doel is vooral om snel in te grijpen, zodat u een plafond van kwaliteit vindt. Daarom bieden we een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding, omdat onze prijzen overeenkomen met de kwaliteit van onze service. Ons werk wordt zo snel mogelijk gedaan, maar we negeren kwaliteit nooit. We maken er een punt van de deadlines te respecteren. Ten slotte garanderen we dat uw plafond vele jaren zal blijven bestaan, zonder twijfel.

PLAFONNERINGSBEDRIJF GISTEL
KWALITEIT VÓÓR ALLES

Dankzij onze professionele technieken garanderen wij de efficiëntie van onze methode. Ze wordt ook erkend als bewezen, vooral door onze vele klanten. Alles met de hand of ook met machines. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen we de juiste technieken gebruiken. Kort gezegd: door een beroep te doen op ons plafonneringsbedrijf Oostende, investeert u in kwaliteitswerk en langetermijnresultaten.

Neem nu contact met ons op en ontvang een persoonlijke offerte. Volgens uw verzoek zullen wij voor u de best aangepaste dienst schatten, altijd tegen de beste tarieven.

devis plafonnage gistel
rénovation plafond gistel
entreprise plafonnage gistel

PLAFONNERINGSBEDRIJF OOSTENDE : ONTDEK ALLE ONZE DIENSTEN

Om diensten aan te bieden die altijd beter op uw behoeften zijn afgestemd, bieden wij u verschillende diensten aan:

NEEM CONTACT OP MET ONS BEDRIJF

Via ons onderstaande formulier kunt u bijvoorbeeld uw gratis offerte aanvragen. U kunt ook aanvullende informatie vragen. We zorgen er altijd voor dat we u zo snel mogelijk antwoorden.

Neem contact met ons op van maandag tot zaterdag van 7.00 tot 19.00

Telefonisch : 0486 17 80 89

Ons adres
Pleisterwerken Kurt
Zevekotestraat 83a
8470 Gistel