PLEISTERWERKER OOSTENDE

PLEISTERWERKEN KURT

Reparaties van plafonds en muren

Gecertificeerde ervaring en expertise

Gratis offerte
Zonder contractuele verplichting

Bent u op zoek naar een Oostendse pleisterwerker om voor uw reparatiewerkzaamheden te zorgen? Kwaliteit is voor u van essentieel belang, maar u vindt een goede relatie belangrijk? Alors, Pleisterwerken Kurt Cooymans is dus het plafonneringsbedrijf dat je nodig hebt. Gelegen in Gistel, verplaatsen we ons door de regio van Oostende en omgeving om beter aan uw wensen te voldoen. We zijn erkende experts op het gebied van pleisterwerken en cementreparatie. Vraag nu om een eerste prijsopgave per telefoon of via ons formulier.

ZEER COMPETITIEVE PRIJZEN

NIEUWBOUW

OUDE WONINGEN

HUIZEN EN APPARTEMENTEN

KLEINE KLUSSEN SPECIALIST

MET DE HAND OF MET MACHINES

PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

plafonneur Ostende

EEN ALTIJD PERFECTE JOB

Om te beginnen willen we altijd een onberispelijke job doen. Daarom bestaat ons team alleen uit professionals die bekend staan om hun ervaring. Pleisterwerken Kurt Cooymans heeft al 21 jaar ervaring met het bedienen van particulieren en professionals.

We verrichten met name :

  • Reparatie van plafond- en muurscheuren ;
  • Reparatie van buitengevels ;
  • Renovatie van plafonds en wanden ;

Wat uw project ook is, wij kunnen u helpen voor elk klein werk. Bel nu ons Oostende plafonneringsbedrijf om te profiteren van onze diensten tegen concurrerende prijzen.

PLEISTERWERKER OOSTENDE : VOOR AL UW BEHOEFTEN

Onze reputatie werd opgebouwd op onze professionaliteit. Onze expertise en onze ervaring geven ons inderdaad de nodige vaardigheden om allerlei soorten kleine klussen uit te voeren. We zijn dus specialisten geworden in renovatie en reparatie.

Naast het aanbieden van een zeer gespecialiseerde en hoogwaardige dienst, passen we ultracompetitieve tarieven toe. Met Pleisterwerken Kurt Cooymans kunt u daarom onberispelijke service ontvangen voor een onverslaanbare prijs.

Kortom, u bent op de juiste site als u op zoek bent naar een bedrijf dat aan al uw eisen kan voldoen. Aarzel niet om een gratis prijsopgave te vragen op basis van uw behoeften. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel ons.

plafonneur Ostende
cimentage mur intérieur gistel
devis plafonnage gistel

PLEISTERWERKER OOSTENDE : ONTDEK ALLE ONZE DIENSTEN

Om diensten aan te bieden die altijd beter op uw behoeften zijn afgestemd, bieden wij u verschillende diensten aan:

NEEM CONTACT OP MET ONS BEDRIJF

Via ons onderstaande formulier kunt u bijvoorbeeld uw gratis offerte aanvragen. U kunt ook aanvullende informatie vragen. We zorgen er altijd voor dat we u zo snel mogelijk antwoorden.

Neem contact met ons op van maandag tot zaterdag van 7.00 tot 19.00

Telefonisch : 0486 17 80 89

Ons adres
Pleisterwerken Kurt
Zevekotestraat 83a
8470 Gistel